Josette Fransen

Josette Fransen

Specialisaties

– Josette Fransen, oprichter en trainer van Body Company:

 

“Sinds de geboorte van mijn oudste dochter ben ik begonnen met hardlopen (2004). Ik volgde enkele lessen in het Vondelpark en kreeg al snel de smaak te pakken. Het hardlopen gaf mij toen de kans om even het huis uit te gaan en iets voor mijzelf te doen. De drukke levensfase met twee  kinderen werd zo een heerlijke tijd. Het lukte mij om ‘alle ballen in de lucht te houden’.

 

Hardloopeffecten

Kleine kinderen worden groot, maar het hardlopen helpt mij nog steeds om lekker in mijn vel en in mijn hoofd te zitten. Last van een winterdip heb ik niet meer, mijn conditie is prima, van een wijntje en een chipje kan ik genieten zonder schuldgevoel en ik slaap altijd heerlijk! Dit en nog veel meer andere effecten die ik niet allemaal zal noemen, heb ik ervaren door het hardlopen.

 

Nee en Ja

Nee, ik loop geen halve marathon en ik ben dit voorlopig ook niet van plan. Maar JA, ik geniet twee keer per week van een duurloop tussen de 5 en 10 kilometer en weet voor welke gezondheidseffecten ik – het hele jaar door in weer en wind – aan het trainen ben. Voor een fit lichaam met zo min mogelijk ongemakken die zijn te voorkomen met een gezonde leefstijl.

 

Passie voor fitheid

Het is mijn passie om mensen mee te nemen en te laten ervaren dat ze zich fitter en beter kunnen voelen. Daarom ben ik in 2012 gestart met een eigen loopschool. De afgelopen jaren heb ik veel positieve reacties van lopers mogen ontvangen. Deze variëren van ‘ik heb nooit gedacht dat ik kon hardlopen’ tot ‘het helpt mij om mijn hoofd leeg te maken’. Kijk voor meer ervaringen van mijn lopers ook even op de pagina recensies.

 

Meedoen?

Ik train op een ontspannen, vrolijke en speelse manier. Iedere week anders, maar altijd een voldoende goede training om aan je fitheid te werken. Wil je ook meedoen, maar twijfel je? Bel mij voor al je vragen: wie weet krijg ik je enthousiast om ook mee te gaan doen! “

“Sweat now, shine later 😉 !”