sweat now, shine later
De lessen van Body Company geven mij meer vertrouwen in mijn lichaam en meer energie! Door de gedoseerde manier van trainen kan ik alles meedoen, wat mij weer zelfvertrouwen geeft en dat doet me erg goed.  Josette legt veel uit en dat is prettig. Ik voel me erg voldaan na een training!
– Renate
Door de afwisselende lessen waarbij zowel diverse spiergroepen, looptechniek en verbetering van conditie en snelheid aan bod komen, kan ik de lessen van harte aanbevelen. Ik ben er makkelijker door gaan lopen. De lessen zijn geschikt voor iedereen die op een gezellige, gezonde en verantwoorde manier iets goeds wil doen voor lijf en leden; of je nu net start of al wat langer loopt. Het Amsterdamse Bos is een prachtige ‘trainingsruimte’, die er elke keer weer anders uitziet.
– Herma

Mensen die het leuk vinden om buiten te bewegen, raad ik de lessen aan. Ook mensen die hun loopprestaties willen verbeteren, wat discipline van buitenaf kunnen gebruiken en op een efficiënte manier veel willen doen in één uur. De oefeningen die we doen, zou ik in eigen trainingen nooit doen. Dat is voor mij dan ook een extra meerwaarde.

– Ben

Sinds begin dit jaar begonnen met trainen bij Body Company bij Josette. Ben er heel erg enthousiast over, zeer afwisselende trainingen, krachtoefeningen, algehele lichaamstraining afgewisseld met looptechnieken en intervaltraining. Josette heeft vanuit haar achtergrond als Mensendieck therapeut veel kennis van beweging en hoe het lichaam werkt in het algemeen, en past dit toe in haar trainingen. Veel nadruk ook op blessurevrij leren lopen, door het aanleren van goede techniek en hierdoor leren lopen met souplesse.

Voor iedereen die serieus wil sporten, een goede looptechniek wil ontwikkelen en natuurlijk algeheel fit worden. Ik raad wel aan (tenzij je zeer gedisciplineerd zelf gaat hardlopen ernaast) om twee keer per week te gaan, om het maximale eruit te halen.

– Yuna

Ik train alweer bijna een jaar bij Josette in de gevorderdengroep. Toen ik begon liep ik al de Dam tot Damloop, maar ik wilde graag mijn techniek en tempo verbeteren. Dit is gelukt: ik loop nu een 10 km in één uur: dat is 10 minuten sneller dan voorheen!

-Ingrid

Bij Bodycompany leer je op een hele leuke en juiste manier hardlopen. Ikzelf had een blessure, waardoor ik niet verder kwam dan een paar kilometer. Door de afwisselende hardlooptrainingen bij Body Company, waarbij ook krachtoefeningen worden gedaan en op houding wordt gelet, kan ik inmiddels weer een aardig stuk achtereen hardlopen. Ik heb mij zelfs opgegeven voor de dam tot dam loop van 16 km! Geen les is hetzelfde en iedereen kan meedoen, ongeacht je conditie niveau, omdat er een beginners en gevorderden groep is.

– Mariëlle

Dit jaar begonnen met de lessen te volgen bij Body Company: ik ben er erg enthousiast over.  Ontspannen sfeer, goede afwisselende lessen, krachttraining. Ga er elke keer met plezier naartoe, écht een aanrader.

– Patricia