Body Company werkt met lidmaatschap. Lid worden kan voor minimaal 3 maanden aansluitend na de eerste gratis proefles plus het aantal lessen van de maand waarin je start à € 6,25 p/les.

  • 1x per week trainen: € 25 p/mnd
  • 2x per week trainen: € 45 p/mnd

Na de gratis proefles meld je je aan via het aanmeldingsformulier dat Josette naar je zal mailen na de proefles. Wil je doorstromen van de beginners- naar de gevorderdengroep? Dat kan altijd: geef het aan tijdens een training.

Met het lidmaatschap van Body Company mag je meedoen met de groepsles waarvoor je je hebt opgegeven. Een gemiste les mag je inhalen op een andere dag in dezelfde week (of na overleg met de trainer in een andere week). Als je twee keer per week traint, kun je een gemiste les helaas niet inhalen.

In de vastgelegde schoolvakanties van de provincie Noord-Holland wordt er geen les gegeven.  De vakanties zijn al verwerkt in de maandelijkse contributie, dus deze worden niet in mindering gebracht bij de betreffende maanden. Met uitzondering van de 6 weken zomervakantie: daarin wordt de contributie stop gezet, maar het lidmaatschap loopt – zonder tussentijdse schriftelijke opzegging – door.

Bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, zeer dichte mist of  ijzel kan een training door de trainer worden afgelast. Body Company is niet aansprakelijk voor het uitvallen van een training door gevaarlijke weersomstandigheden: de training komt te vervallen en er vindt geen teruggave van geld plaats.

Er geldt 1 maand opzegtermijn.Een opzegging dient schriftelijk te gebeuren, dit kan via het contactformulier van de website.