Locaties: Amsterdamse bos, Amstelveen, Westwijk & Aalsmeer

Amstelveen (Westwijk), grens Aalsmeer

In de wintertijd  (half oktober tot april) is het helaas te donker om in het bos te kunnen trainen. We trainen dan in de woonwijken Westwijk, Bovenkerk en Nieuw-Oosteinde Aalsmeer. We trainen op rustige wegen en o.a. in goed verlichte speeltuinen. Het adres van de startlocatie is: Schweitzerlaan 16 Amstelveen (bij de Glendale Group en Walvisch Catering BV).

Belangrijk: we starten dus op het bedrijventerrein bij de ‘even’ nummers. Dus niet bij de woonhuizen in Westwijk. Google maps geeft helaas de verkeerde straat bij het goede adres. Dus let op dat je bij de juiste bedrijven staat (Glendale Group en Walvisch Catering) en niet 1 straat verder zoals het plattegrondje aangeeft. Er zijn goed verlichte en gratis parkeerplaatsen.

Amsterdamse bos

In de zomertijd (april tot half oktober) trainen alle groepen in het prachtige decor van het Amsterdamse bos.  We maken in het bos tijdens de hardlooptrainingen gebruik van alles wat het bos te bieden heeft: grasvelden, zandpaden, de heuvel, boomstammen, bruggetjes, etc.

Amstelveen (stadhuis)

Vanaf half september wordt het te donker in het bos voor de training van 19.30 uur. Daarom wijzigen we de startlocatie voor alle trainingen naar de parkeerplaats rechts achter het gemeentehuis Amstelveen: Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen.

Let op: rijd aan de rechterkant dus het gemeentehuis voorbij. Daar is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.