Runnersworld Amsterdamse bos

Alle leden van Body Company krijgen 10% korting bij de aanschaf van alle producten (dus schoenen, kleding maar ook bv sporthorloges) in de Runnersworldwinkel Amsterdamse bos. Geef aan dat je lid bent van Body Company en in welke groep je zit.

Fysiotherapie

Ondanks goede trainingen en goede schoenen toch een fysiotherapeut nodig? De volgende Plus-praktijken zijn gericht op een goed advies, een optimaal herstel en zelfmanagement:

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er is directie toegankelijkheid, dus er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Vergoedingen uit de aanvullende verzekering hebben geen invloed op uw eigen risico.

Sportrusten

Word fit met een glimlach. Op de website van sportrusten vind je veel informatie over hardlopen en ademhalen. Tijdens de trainingen wordt er gewerkt met de principes van sportrusten. Wil je meer lezen over ademhaling of de ademtest doen? Klik hier.

Sportarts

Wil jij graag weten wat je maximale hartslag is? Of wil je graag een sportmedisch onderzoek laten doen bij een sportarts? Heb je een andere vraag voor een sportarts? Kijk op de site van SMA Aalsmeer. Je kunt daar terecht voor een sportconsult of diverse medische onderzoeken.

Sportmedische onderzoeken en preventieve testen, worden vergoed uit de aanvullende verzekering. U hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig. Vergoedingen uit de aanvullende verzekering hebben geen invloed op uw eigen risico.