Ipad

Voor het verbeteren van je hardlooptechniek, om daarmee je tempo te verhogen en blessurevrij te blijven is een loopanalyse met filmopnames aan te bevelen. Josette Fransen gebruikt de techniek van ChiRunning en de soeplessemethode tijdens de hardlooptrainingen en tijdens de loopanalyse. Met de principes uit deze methodes leer je ontspannen, gemakkelijk en losjes te lopen met weinig kracht maar met een goede core stability.

Tijdens de loopanalyse start ik met een filmopname van jouw huidige looptechniek (van voren, opzij en achteren gefilmd).  Aan de hand van deze filmbeelden, leer je wat je wel en niet goed doet qua techniek en houding. Je krijgt verbeterinstructies waarmee we samen dat uur gaan oefenen.

Aan het einde van de loopanalyse maak ik opnieuw filmbeelden zodat je kunt zien wat de veranderingen concreet opleveren en hoe dat eruit ziet. Soms zijn de verschillen erg groot, soms gaat het om kleine details.

Na afloop krijg je een voor en na filmopname gemaild via We-transfer zodat je thuis alles opnieuw kunt bekijken.

Dagen en tijden

Dagen en tijden in onderling overleg.

Kosten

Een loopanalyse met filmopnames kost €75 en duurt circa 60 minuten.

Aanmelden

Meld je aan voor een loopanalyse met filmopnames via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik loop al 20 jaar hard, maar bij Josette heb ik het afgelopen jaar bijzonder veel vooruitgang geboekt op techniek en snelheid: 10% op mijn tijd! Dank Josette.

– Christa

Filmbeelden helpen enorm om te zien wat je nu precies doet bij iedere stap die je maakt. Door bijvoorbeeld bij de landing het beeld stil te zetten, zie je duidelijk of je een hiel- of voorvoetlander bent. Als je ziet wat je doet, kun je veel beter je techniek optimaliseren.

– Josette Fransen