Midzomernachtscross Amsterdamse bos

 In Geen categorie
Afgelopen vrijdag 23 juni 2017 was het zover: de Midzomernachtscross in het Amsterdamse bos. Een mooie, gezellige en ongedwongen loop van 5, 10 of 16 kilometer. Body Company deed mee met 7 deelnemers: 1 voor de 5, 5 voor de 10 en 1 voor de 16 km. De afgelopen weken hebben we getraind voor deze afstanden. Het is een vrijdagavond en de start is laat: pas om 20.15 of 21.15 uur. Maar ja, het is nog licht en het is niet voor niets een midzomernachtsloop! We ontmoeten elkaar voor de start en hebben er zin in! Na een drukke (werk)week is dit toch een andere vrijdagavond dan anders, maar wel leuk! We peppen elkaar vooraf op. Maken natuurlijk nog even een selfie met de 10k lopers (want Ronald is al vertrokken en Renée is al terug van de 5). Zodra het startsein gaat, lopen we allemaal onze eigen 'wedstrijd'. De een wil een PR verbreken, de andere gewoon lekker lopen en genieten van de gezellige avond. Het weer is super: niet te warm, alhoewel tijdens het lopen de temperaturen toch aardig oplopen... Na een uur is het klaar: we zijn binnen en iedereen is trots en blij met zijn/haar sportieve prestatie. Nog een mooie koffiebeker mee voor thuis, even een drankje en dan naar huis. Het weekend is goed begonnen! Volgend jaar doen wij weer mee.

 

Recent Posts

Leave a Comment